Hoi, ik ben Claudia

Ik ben Claudia en ik ben het gezicht achter Clever Cheetah. Ik ben getrouwd met Mark en moeder van twee jonge kinderen, een zoon (2017) en een dochter (2020). Samen wonen we in Lent, net over de rivier de Waal in Nijmegen-Noord.

Al op zeer jonge leeftijd liet mijn zoon een voorsprong in zijn ontwikkeling zien. Vanaf dit moment is mijn zoektocht naar meer informatie over ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid begonnen. Heeft mijn kind een ontwikkelingsvoorsprong? Waarom zit hij niet lekker in zijn vel? Waarom wil hij niet naar school? Hoe kunnen we hem uitdagen? Een ingewikkelde zoektocht met veel onduidelijkheid en onwetendheid.

Deze zoektocht heeft er voor gezorgd dat ik mij wil inzetten voor andere hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Het roer omgooien en mijn hart volgen! Ik ben mij gaan omscholen van marketing en communicatie specialist, tot zelfstandig talentbegeleider en ukIQ specialist. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Ik geef begeleiding aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en ik bied advies en ondersteuning aan ouders, scholen en kinderopvangorganisaties.

Heb je nog vragen of wil je een keer kennismaken? Voel je vrij om contact op te nemen!

“Ontwikkelen doe je samen”
Chat openen
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?